PARTNERS

P.O.D. Test

Onderstaand onze partners

Ook partner / sponsor van dressuuronline.nl worden?

Neem contact met ons op via dressuuronline@yahoo.com

 

Prinsenhoeve_logo_los_RGB_edited.png

Mission Statement

Sportpaarden hun doelen laten bereiken door middel van kwalitatief hoogwaardige voedingsadditieven. Al onze producten worden ondersteund door tientallen jaren van wetenschap over voeding bij sportpaarden. Onze producten moeten voldoen aan hoge eisen voor voeding en energiebehoeften van sportpaarden.

Synovium de naam

Synovium® is de naam voor gewrichtsvloeistof. De binnenkant van een gezond gewricht staat voor zuiverheid en puurheid. Ditzelfde streven wij na met Synovium®. De gewrichten zijn een belangrijke spil waar het bij paard en atleet om draait. Synovium® is dat voor de individuele behoefte aan nutriënten als vitaminen, aminozuren, mineralen en daarnaast ook de verzorging voor het paard. Synovium® is succesvol door al haar producten te baseren op wetenschappelijk onderzoek. Ontwikkeling van producten op grond van de basale fysiologie van het paard en denken vanuit de ontwikkeling van het moderne sportpaard en wat wij als ruiters van onze paarden verlangen vandaag de dag, maakt dat de Synovium® additieven er toe doen. Sterker nog dat ze onmisbaar zijn.
Synovium® kan uw paard(en) daadwerkelijk verder brengen in uw discipline van paardensport.

Syn betekent ‘weg’, novum betekent ‘nieuw’.

SYNOVIUM® staat voor een nieuwe aanpak naar optimale prestaties en verzorging van uw paard.

Het paard als Individu

Net als u weet Synovium® dat ieder paard anders is. Goed voer is van groot belang, maar kan natuurlijk nooit volledig in de individuele behoefte van het paard of de atleet voorzien. Hiervoor zijn juist specifieke voedingsmiddelen van groot belang. Synovium® onderzoekt het paard en kijkt naar haar atletisch vermogen. Zo wordt met de juiste additieven de best mogelijke prestatie behaald.

Wetenschappelijke basis

Synovium® gaat niet over één nacht ijs. Alle producten worden uitvoerig wetenschappelijk getest; eerst in het laboratorium en vervolgens in de verschillende disciplines van de paardensport. In de rensport waar vooral gezondheid, fitheid, snelheid en uithoudingsvermogen voorop staan. Maar ook in de de spring-, dressuur- en eventingsport waar met name kracht en souplesse geboden is.

Betaalbare kwaliteit

De productie van Synovium® vindt plaats onder GMP(+). Dit label mag alleen gevoerd worden als de productiefaciliteit onder toezicht staat van de Europese overheid. Dit label wordt jaarlijks opnieuw gecontroleerd. Bij de ontwikkeling van haar producten gaat Synovium® terug naar de basis van de fysiologie. Door juist te kiezen voor voor de zuiverste additieven en trademark items van oa Alltech is de aanpak van het basale probleem mogelijk en scheelt dit uiteindelijk in de portemonnee.

Over DocHorse.com

DocHorse.com is de snelst groeiende webshop binnen de paardensport in de afgelopen tien jaar. De basis van ons succes is het DocHorse team van ruiters, dierenartsen en grooms die dagelijks zelf met de paardensport bezig zijn. De kennis van deze mensen is bepalend voor het opnemen van nieuwe producten in het assortiment en het geven van advies. Daarnaast zijn enkele mensen van het DocHorse team dagelijks bezig met het begeleiden van paarden en hun ruiters en amazones in de sport tot op olympisch niveau. Bij de begeleiding wordt de basis van geneeskunde en trainingsopbouw ondersteund door de producten van DocHorse.com.

DocHorse.com is al vanaf 2006 op het internet actief in bijna alle landen van Europa. Dat heeft ons een hele hoop ervaring opgeleverd omtrent efficiente inkoop en transport. Wij bieden je graag concurrerende prijzen, maar vooral een goede prijs voor een goed product.

 

Waarom DocHorse.com?

DocHorse.com is van ruitersporters voor ruitersporters. Vele bekende ruiters weten daarom ook hun weg naar DocHorse te vinden. Omdat wij zelf dagelijks met paarden werken weten wij welke borstel je wel of niet moet hebben; welke singel wel of niet wringt bij het paard en welk zadeldekje wel of niet goed op zijn plek blijft liggen. De spullen die niet fijn aanvoelen of van matige kwaliteit zijn willen wij niet verkopen, want wij willen dat je een blijde glimlach op je gezicht krijgt als je een van onze pakketten opent. Je hebt de garantie dat al onze producten door onze handen zijn gegaan en of gebruikt worden.

Onze dierenarts, is al jaren werkzaam in de paardensport en begeleidt sportpaarden met passie en ervaring. Zo weten wij dus precies welke supplementen werken bij welke aandoening en welke supplementen je net zo goed niet kan geven (en dat zijn er best veel). Je kan voor het beste advies voor je paard ons gerust een email sturen, wij geven je dan een gegrond advies of verwijzen je door naar onze dierenarts, maar goed geholpen wordt je in elk geval. Jouw paard krijgt dus gegarandeerd het beste en dat is wel een prettig idee.

De Prinsenhoeve is een kleinschalige, hoogwaardig en volledig gerenoveerde fok- en africhtingsstal.

Met passie zetten wij ons in voor de paardensport en op onze stal staat persoonlijke begeleiding, zorg en kwaliteit voorop.

 

Wij hopen u binnenkort op de Prinsenhoeve te mogen begroeten!

 

Patricia van Delden- Kuenen
en Gerd van Delden

Dressuuronline.nl (dressuuronline@yahoo.com) in samenwerking met De Prinsenhoeve, Achterweteringseweg 18, 3738CA Maartensdijk - copyright 2020